Word (weer) verliefd op jezelf, je leven én je bedrijf!

being at your best when you show up like a star!

Je bent trots op je product/dienst! Het voelt goed, GROOTS, tijd om de wereld te laten zien dat JIJ er bent met jouw prachtige product/dienst. De lancering komt er aan, maar zodra het zover is, komen er allerlei errors. Negatieve gedachten, angsten, zwaarte, controle drang omhoog waardoor de lancering niet loopt zoals je het had verwacht of gehoopt. 

Maak van jouw lancering een succes door te leren in verbinding te blijven met jezelf en in te tappen op de unshakeable versie van jezelf in vertrouwen en vanuit overvloed energie. 

Vrijdag 22 maart om 10 uur. Voor slechts 47,- altijd toegang tot opname. 

Soms wil je niet gelijk een heel traject ingaan om 1 dringende vraag of situatie op te willen lossen! In deze kernsessie krijg jij antwoord, inzicht én een aansluitende uitwerking wat jij kan doen om uit je probleem, situatie of blokkade te komen waar je in vast loopt. 

Mijn expertise is om heel snel en krachtig tot de kern te kunnen komen van waar jouw energie blokkeert. 
Loopt er iets niet lekker in je bedrijf? Voel jij dat je zelf vast loopt? Kom je steeds dezelfde vraagstukken tegen? Wil je weten wat jouw blinde vlek is? 
Dan is deze deepdive sessie daar hét geschikte moment voor. 

Binnen 2 uur weet jij waar je aan toe bent. Nu HIER te boeken voor 275,- (ex btw)

Blijf je hangen in wie jij nu bent? Krijg jij je visie niet scherp? 
Raak je verstrikt in je werkzaamheden, random zaken die steeds belangrijker worden en heb je geen overzicht meer in je bedrijf? 
Tijd om er eens goed met de bezem door te gaan. Opruimen, focus en scherp stellen van jouw diepste verlangens waarom jij je bedrijf hebt, wat je neer wil zetten en een haarscherpe focus waar je naar toe wil werken. Deze dag draait helemaal om jou!

Deze dag bestaat uit 5 uur samen deepdiven, lunchen, op een afgestemde locatie ergens in NL. Na deze dag sta je weer helemaal aan, own jij je leadership en weet je wat je te doen hebt. 
Je diepere missie waarom jij bent gaan ondernemen en waar jij  naar toe wil! 

Nu te boeken voor 895,- (ex btw)

Word (weer) verliefd op jezelf, je leven en je bedrijf!
Waarom was je ook alweer gaan ondernemen? Welke visie en diepere verlangens wilde je tot leven laten komen? 
Onderweg zijn je taken meer to-do lijsten gaan vullen. Is je agenda gevuld met moet en plannen en geeft je bedrijf geen voldoening meer zoals jij het voor je had gezien. 
Tijd om alles op te schudden zodat de authentieke, ongeremde, meest krachtigste versie van jezelf gaat opstaan om jouw bedrijf te mogen runnen. 
In dit traject zet ik je weer áán om met plezier, fun en LIEFDE in en aan je bedrijf te werken zodat jij ongelimiteerd jouw bedrijf weer kunt inzetten zoals het bedoeld is, als verlening en versterking van jouw diepste behoeften. 
3 maanden traject met 6x 1op1 sessie in mijn kantoor voor 1200,- (ex btw)

Helemaal afgestemd, vanuit diepe verbinding én vervulling jezelf en je bedrijf door laten groeien naar jouw next level?
Voor jou is het helder, als jij die Quantum Leap in je bedrijf wil maken, heb je de deepdive in jezelf te maken. Ik ben gespecialiseerd in het zien, herkennen, voelen en terug geven van jouw blokkades én waar jouw grootste potentie ligt. 

Energie opruimen dat niet meer bij jou hoort en dieper in jezelf kunnen kijken zodat er nieuwe poorten open gaan die je nog niet eerder hebt ontmoet.

6 maand lang intensief 1op1 sessies én dagelijks toegang tot whats-app audio’s voor full-time support en mentoring naar een totale innerlijke make-over van jouw volste potentie.

Investering: 11.000,- ex btw. Klik hier voor meer informatie en een intake gesprek. 

BEYOND leven en ondernemen is jezelf laten leiden door iets dat groter is dan jijzelf.

Elke dag is een wonder om te leven. Omdat elke dag jou de mogelijkheid geeft om te groeien en te onthechten van alles wat jij niet bent. Waarop jouw volste potentieel zich kan ontvouwen stap voor stap.