chocobliss ceremonie

plantmedicijn chocobliss ceremonies

Maak een magische reis naar je goddelijke Zelf met de spirit van chocobliss. Een ervaring voorbij alle aardse beperkingen!

Waarom voel jij de heelheid in jezelf niet?
Waarom ervaar jij niet elke dag de onvoorwaardelijke liefde in jezelf?
Waarom weet jij niet wie je bent?

Herken je dat? Steeds het op zoek zijn naar antwoorden. Steeds jezelf blijven afvragen wat nou de échte betekenis is van het leven, van JOUW leven?

Misschien heb je al vele dingen geprobeerd en werken ze vaak voor even, of geven ze maar tijdelijk verlichting? Voor je het weet ben je al weer op zoek naar andere antwoorden.

Dan is deze chocobliss ceremonie precies iets voor jou!

 

Benieuwd hoe ik mijn eerste chocobliss ceremonie heb ervaren? 
Beluister HIER de podcast aflevering: #125, mijn ervaring met chocobliss

Je voelt de roep om een diepere laag in jezelf te mogen ontmoeten. Je voelt aan alles de bereidheid om echt te gaan Zien wat je tegenhoudt! En misschien ben je gewoon nieuwsgierig om het te gaan ontdekken?

Chocobliss ceremonie heeft een zachtheid en neemt jou mee in een magische helende reis!
Dankzij de ingrediënten zoals cacao, caapi en truffel stelt de spirit van dit plantmedicijn jou in staat voorbij alle aardse begrippen contact te maken met je Goddelijke Zelf.

Wat maakt dit zo speciaal?
Tijdens de ceremonie zal ik als healer jou begeleiden zodat jij nog dieper de reis in jezelf kunt maken.
Alles in zo’n veilige setting zodat jij een magische reis kunt maken!

INFO:
Datum: 
Tijd: 10.00 uur t/m 16.00 uur.
Aantal plaatsen: 4 personen.
Locatie: De Krim (OV)
Kosten: €225,-

DAG INDELING:
Kennismaking en informatie.
Intentie en verbinding maken.
Ceremonie en healing.
Nadien lichte maaltijd.
Nabespreking en integratie coaching.

Na 1 week is er nog een check up via de mail.


* wil je zelf ook een ceremonie ervaren? 
Mail mij even voor de mogelijkheden. 

Wat is chocobliss?

Chocobliss is een chocolaatje met daarin een aantal kruiden, magie en ingrediënten die helpen je hart te openen.
Waaronder caapi, truffel, rauwe cacao, psilocybine, kaneel en allerlei andere kruiden.
Deze alchemie van verschillende planten zorgen ervoor dat jij vanuit zielsniveau kunt genezen.
In de chocobliss zit een ‘spirit’, een gids die je zal begeleiden. Het is gericht op het hart en heeft een hele mooie liefdevolle en zachte energie.

Cacao werd duizenden jaren gebruikt ook al gebruikt door stammen/volkeren voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden. Pure cacao en caapi openen je hart en worden ook wel gezien als het liefdeskruid. Het heeft een liefdevolle energie en is in staat jou contact te laten maken met je innerlijk wijsheid.

Wat doet het?

Het maakt het mogelijk om je hart te openen en contact te maken met diepere lagen in jezelf. Voorbij je ego gedachten en beperkte bereik vermogen van je brein. Voorbij alle aardse begrippen.

Iedereen op aarde heeft diepe weggestopte trauma delen bij zich. Overervingen van vorige generaties en vorige levens. Soms lijkt het in je huidige leven heel onlogisch waarom bepaalde dingen precies jou lijken te overkomen en waarom je steeds dezelfde lessen in je leven terug komen.

Het doel van het leven op aarde is om jouw zielenwonden te mogen helen.

Chocobliss haalt je uit je hoofd. Het brengt je in contact met je lichaam en daarmee met vele andere dimensies in jezelf. Chocobliss neemt je mee op reis. Een persoonlijke innerlijke reis. Je kunt de spirit van de planten zien als je leraar. Ze brengt je inzichten, wijsheid, vrede, confrontatie, emoties, nieuwe mogelijkheden, heling, visoenen, antwoorden en nog veel meer.

Waarom chocobliss ceremonie?

Misschien ben jij al jaren jouw spirituele pad aan het bewandelen en zoek je meer diepgang?
Of wil jij graag dieper in jezelf afdalen om je trauma’s te mogen helen. Dan is dit mogelijk dankzij een ceremonie. Het moment waarop jij open staat voor een nieuwe ontdekking in jezelf. Een volgende level die je mag leren kennen.
Als je je geroepen voelt om het te proberen of gewoon uit nieuwsgierigheid.
Soms gaan mensen met een verwachting in de ceremonie om mooie dingen te zien of te horen. Dit is echter niet altijd het geval. Want het mooie aan dit plant medicijn is; het geeft jou precies dat wat jij nodig hebt om te helen! Dat is dus soms wat anders dan wat jij hoopt te krijgen.

Hoe ga je het beste de ceremonie in?
Met een intentie wat je wil ontdekken/helen/zien.
Zonder verwachting van hoe de ceremonie gaat verlopen.
Maar open bent aan dat wat er aan jou getoond mag worden.

Chocobliss ceremonie is precies voor jou als jij:

✨ Verlangt naar een diepre verbinding met jezelf

✨ Bereid bent wonden en trauma’s in jezelf te willen helen

✨ Zoekende bent naar antwoorden

✨ Een open verbinding met je hart aangaan

✨ Het gevoel dat er meer is in het leven

✨ Verdieping wil ervaren in wie jij nu werkelijk bent

✨ Nieuwsgierig bent naar wat het is

✨ Je gevoel volgt omdat deze ceremonie je roept

Wat kun je ervaren?

Voor iedereen is de ervaring anders. Het maakt heel veel uit of jij jezelf kunt overgeven aan de spirit van plantmedicijn. Of dat je in controle blijft.
Je kunt beelden zien, geluiden voelen, oude herinneringen terug halen, fijne en minder fijne emoties ervaren. Het belangrijkste is; kun jij alles er laten zijn? Want er zit een boodschap in voor jou. Iets wat jou getoond wordt wat belangrijk is voor jouw reis en ontwikkeling. Hoe meer je in de overgave kunt zien, hoe beter je de reis in kunt gaan.
Ik zou zeggen ervaar het zelf!

Begeleiding

Zelf heb ik ook al meerdere ceremonies mogen mee maken en de kracht zit hem toch wel in een goede begeleiding voor, tijdens en na de ceremonie. Ik zorg voor een veilige, professionele en krachtige plek om jezelf in over te kunnen geven.

*Ik ben onderlegd met een zorg achtergrond, heb EHBO trainingen gevolgd en heb kennis van het menselijk lichaam. Ik ben in staat met mijn kwaliteiten als healer en coach om jou professioneel te begeleiden tijdens deze magische helende reis!

Waar bestaat de ceremonie uit:

Vooraf
aanmelding intake vragen lijst
adviezen / tips hoe je beste de ceremonie in gaat.

Tijdens ceremonie
Kennismaking
Uitleg.
Intentie helder maken
Verbinding maken met het lichaam en plant medicijn.
Jezelf gereed maken om de reis in te gaan,
Meditatie / ceremonie van 3-5 uur

Nadien
Nabespreking.
Eten en drinken.
Coaching hoe je jouw reis kunt implementeren in je jouw leven.
Tijd om vragen te beantwoorden

Week na de tijd:
Incheck moment via de mail hoe het gaat.

"Het was voor mij de eerste keer dat ik een chocobliss ceremonie mee maakte. Ik merkte al een tijd dat het in mijn bewustzijn kwam en voelde gelijk een klik toen ik Karen haar bericht voorbij zag komen. Tijdens de reis voelde ik zoveel rust over mij heen komen, en de handen van Karen op mij gaven mij een warm gevoel. De reis was zo bijzonder. Zo magisch. Het is iets om zelf te gaan ervaren. Van kleuren, energie golven, herinneringen tot aan emoties. Het mocht er allemaal zijn. En het mooie was, ik kreeg antwoorden op mijn vraag die ik al heel lang had; wie bén ik! Ik heb gevoeld wie ik in de Kern ben. Ook na de ceremonie ontving ik van Karen handvaten en tips hoe ik mijn nieuwe inzichten kon integreren in mijn leven. Ik voel mij nu zo’n rijker mens door deze ervaring! Echt een aanrader."

Marjolein