“Jouw leven is te kort en te mooi om jezelf naar beneden te halen”

Ik ben het niet waard.

Ik doe het niet goed genoeg.

Zie je wel ik kan het niet.

Het is mij niet gegund om gelukkig en vrij te zijn.

Ik moet nog maar beter mijn best doen.

Ik wil een ander niet kwetsen.

Ik hou geen tijd over voor mijzelf.

Ik weet dat ik hard en streng ben voor mijzelf maar ik weet niet hoe ik het kan veranderen.

Ik voel dat ik meer uit mijn leven kan halen maar waar moet ik beginnen?

Mijn missie is om jou terug te begeleiden naar een plek IN jezelf waar jij helemaal jezelf bent.

Dat jij oke bent met jezelf. Dat jij liefde kiest boven de angst en chaos.

Dat jij de power en kracht voelt om je eigen leven te creëren en weet wat jij wil.

Een opening in jezelf om de LIEFDE te laten groeien en er helemaal te zijn voor jezelf.

De relatie die je met jezelf gaat opbouwen is essentieel om alles te kunnen bereiken wat jij maar wenst.
Vanuit deze basis instelling zorg jij goed voor jezelf, heb jij helder wat je kunt doen en waar je naar toe wilt. Daardoor kun jij onvoorwaardelijk er voor jezelf en de ander zijn, zonder dat het je energie kost of uitput.

Dat je een relatie met jezelf en in jezelf gaat opbouwen die bestaat uit liefde, respect en acceptatie waardoor je een stevige fundering bouwt in jezelf gebaseerd op wie jij werkelijk bent.

We hebben allemaal wel bepaalde overtuigingen die je niet dienen; dat we niet goed genoeg zijn, niet mooi genoeg zijn.

Het niet waard zijn om een gelukkig leven te leiden, het leven nu eenmaal zwaar is, niet lief genoeg, niet grappig  genoeg, te dik, te dun..

Dit beïnvloed de manier waarop jij leeft en het leven ervaart.

Je wordt daarmee afhankelijk van welke situatie zich voor doet en hoe anderen reageren. Je blijft reageren op dat wat er in je leven gebeurd. Het maakt je kwetsbaar. Want als het goed gaat, kun jij je ook goed voelen, maar als er chaos of onprettige situaties in je leven zijn, bepaald dat ook gelijk hoe jij je voelt.

“Learn how to FLY and you are feeling FREE”

Een plek IN jezelf die ontstript is van onwaarheden, aangenomen overtuigingen en allerlei belemmerende en tegenwerkende gedachtes en patronen. 

Niet meer overgeleverd zijn aan het leven, alles willen controleren, maar met je volle potentieel deelnemen aan het leven.
De werkelijke, authentieke JIJ ontdekken en er helemaal laten zijn.

Het wordt een ontdekkingsreis IN jezelf. Je leert jezelf kennen, je leert te vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Je weet welke stappen je hebt te zetten wanneer het even niet lijkt op wat jij wenst.

Weet dat je alles kunt creëren wat je maar wenst! Jij bent de creator van JOUW EIGEN LEVEN. Maar daarvoor moet jij wel de leiding nemen over jouw leven. Daarvoor ben je bereid om te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Je staat open om naar jezelf te kijken en te groeien naar een steeds mooiere versie van jezelf.

“Je groeit en leert elke dag. Dan kun je het maar beter bewust doen.”

Het resultaat zal zijn dat je steeds meer controle los laat en gaat vertrouwen op je innerlijke wijsheid. De Bron in jou. Je gaat samenwerken MET jezelf in plaats van jezelf tegenwerken.

Je bouwt een liefdevolle band op in jezelf en hebt een hele stevige stabiele basis waar je steeds weer op terug kunt vallen als het even niet gaat.
Je weet welke stappen je kunt zetten om de beste versie van jezelf te worden.
En bovenal: je gaat merken dat je leven beter, fijner en mooier wordt. Je zult ervaren dat alles waar je naar op zoek bent, al IN jou zit en dat geeft jou een ticket naar innerlijke vrijheid!

Deze online training omvat ALLES. Met deze kennis en tools weet jij op elk deelgebied in jouw leven wat je te doen hebt en hoe je ongewenste situaties kunt ombuigen naar gewenste situaties en resultaten.

Ik weet uit ervaring hoe het is om totaal stuurloos te zijn en overgeleverd te zijn aan het leven.
En dat is niet fijn! Het bracht mij niet veel leuke en goede dingen.
Omdat je gaat werken met de wet van aantrekking zal je gaan leren hoe belangrijk het is dat jij jezelf op nummer 1 zet! Omdat alles begint bij jou, ín jou..

Pak jij deze kans?

Schrijf je in op de interesse lijst en ontvang als eerste een mail met super gave korting wanneer de online training begint.

Als je nu instapt; ontvang je óók nog een BONUS die je nú al gelijk veel gaat opleveren

  • Het activeren van je zelfliefde.
  • In je eigen kracht blijven.
  • Je mind alvast voorprogrammeren op jouw wensen en doelen.

Jij bent een krachtige creator. Dat wat jij uitzendt, zie je terug in je realiteit.


Ik weet uit ervaring hoe het is als je onbewust verschillende vervelende en nare situaties creëert die je eigenlijk helemaal niet wil. Hoe het een gevoel van onmacht kan geven als keer op keer je dingen overkomen en je in dezelfde situaties zit waar je juist uit wilt.


Dan kun je maar beter weten en begrijpen hoe je die creatie kracht ten goede kunt gebruiken en voor je laat werken zodat jij jouw eigen leven kunt veranderen en manifesteren.