Liefde is de basis van álles in je leven!

We zijn altijd in ontwikkeling. Bewust of onbewust. 

Vaak weet je wel waar je aan mag werken, maar er zijn ook zoveel andere dingen belangrijk. 
Je besluit om even weer goed je aandacht erbij te houden.. om naar een paar dagen of weken alweer te merken dat je je focus kwijt bent. 

Je wilt wel veranderen of leren, maar je weet niet hoe of waar te beginnen. Je gevoel laat je van alles weten, maar je hoofd verteld je ook van alles en dat maakt het zo lastig. Onzekerheid speelt op, frustratie, teleurstelling.. Hoe kan het nu dat het elke keer “mis” lijkt te gaan? 

Wat investeer jij in jezelf? 

Moet jij jezelf er ook wel vaak op betrappen dat jij toch meer met anderen bezig bent? 
Jezelf wegcijfert? Anderen voor laat gaan? 

Deze online community is er VOOR JOU! 

Naast partner, ouder, werknemer, sporter ben jij ook een prachtig uniek mens die het WAARD is om in te investeren!

 

Want het gaat uiteindelijk om de band die je met jezelf hebt en opbouwt. Deze band mag zoveel liefdevoller, zachter, veiliger en vol vertrouwen. 

Jij gaat er zijn voor jezelf! 
En ik wil je door middel van mijn online community daarbij helpen! Samen groeien, Samen ontdekken, Samen leren en ontwikkelen. 

thema voor de maand juli:

vertrouwen!

Je persoonlijke reis..

Ik heb zelf jaren lang mijn eigen persoonlijke ontwikkeling alleen bewandelt. Daarin als ik nu terug kijk, ben ik heel vaak in een boobie trap van mijn ego gestapt. Afleiding, angst, omleidingen, sabotage, weglopen van, niet durven gaan, blijven hangen in oude..  

Door je proces waar je in zit te delen met anderen, alleen het délen al maakt al dat er verandering komt in dat wat je wenst. Vervolgens zitten er in de groep allemaal gelijkgestemden. We begrijpen elkaar, supporten en steunen elkaar.

Dit is bijvoorbeeld iets wat ik niet in mijn eigen omgeving kende. Sommige dingen kon ik gewoon niet met mijn partner bespreken; hij leefde meer aan de oppervlakte, terwijl ik graag de diepte in ging om te zien waar iets vandaan komt. Mijn omgeving begreep mij vaak niet, waardoor ik dacht dat het aan mij lag, of ik verder ging in mijn eigen innerlijke strijd.

Online besloten Facebook groep.

Je komt in een besloten facebook groep, waar niemand dus kan lezen of zien wat jij daar deelt, behalve de mensen in de groep.

Ik zorg ervoor dat er een veilige en ontspannen setting is waar je echt helemaal jezelf mag zijn en alles kunt uiten wat er in jou leeft.
Omdat ik heb gemerkt dat het áltijd helend is wanneer je niet langer IN jezelf blijft zitten met allerlei worstelingen maar het leert dit te uiten.

Je krijgt van mij alle support die je nodig bent. Ik ben dagelijks aanwezig in de groep om op vragen en processen die gedeeld worden te reageren. Elke maand werken we met een thema als opstap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mini workshop, masterclass of korte training exclusief en alleen voor mensen in deze groep die ik nergens anders deel.

En daarnaast kom ik wekelijks live om vragen te beantwoorden, of dieper op bepaalde processen in te gaan, om je te helpen herinneren aan iets of andere dingen te delen waarvan ik voel dat dat nodig is.

Hoe werkt het?

Wanneer je je nu opgeeft, krijg je toegang van 1 juli t/m 31 juli 2022.

Thema voor de maand juli is : Vertrouwen!
Zowel het vertrouwen IN jezelf gaan we activeren, als het vertrouwen in je lichaam!

Elke week krijg je oefeningen en opdrachten.
Samen met gelijkgestemden is er alle ruimte om vragen te stellen en hier dieper op in te gaan.  
Wekelijkse Q&A moment. Deze worden altijd als heel waardevol ervaren! 

Voor slechts €33,- 

De School of LOVE is precies voor jou bedoeld als je:

  • Gaat voor groei en ontwikkeling.
  • Jezelf beter wilt leren kennen.
  • Los wilt komen uit vast zittende overtuigingen en patronen.
  • Open staat voor nieuwe informatie en energiewerk.
  • Bereid bent om je bewustzijn te gebruiken.

Maar vooral ook als je:

  • Wil LEREN om je leven op een FIJNE, ontspannen en LEUKE manier op te bouwen. Samen. Met andere gelijkgestemden. Voor jezelf. Voor het verlangen (innerlijk) VRIJ te zijn. Omdat je wéét dat er zoveel meer uit jezelf en het leven te halen is!
  • Een flinke boost aan LIEFDE, vertrouwen en eigenwaarde kunt gebruiken. Het innerlijk werk, de prikkelingen, het delen leidt namelijk altijd naar JOUW mooiste leven, die je leeft in de (volgende) mooiste versie van jezelf! 

Dompel jezelf heerlijk onder

In thema’s als:

energie, wet van aantrekking, emoties leren voelen, bewustwording van ego en patronen, bewustzijn, zelfliefde, vertrouwen, innerlijk kind, ego structuur, spiritualiteit en nog zoveel meer.