Liefde is de basis van álles in je leven!

We zijn altijd in ontwikkeling. Bewust of onbewust. 

Vaak weet je wel waar je aan mag werken, maar er zijn ook zoveel andere dingen belangrijk. 
Je besluit om even weer goed je aandacht erbij te houden.. om naar een paar dagen of weken alweer te merken dat je je focus kwijt bent. 

Je wil wel veranderen of leren, maar je weet niet hoe of waar te beginnen. Je gevoel laat je van alles weten, maar je hoofd verteld je ook van alles en dat maakt het zo lastig. Onzekerheid speelt op, frustratie, teleurstelling.. Hoe kan het nu dat het elke keer “mis” lijkt te gaan? 

Wat investeer jij in jezelf? 

Moet jij jezelf er ook wel vaak op betrappen dat jij toch meer met anderen bezig bent? 
Jezelf wegcijfert? Anderen voor laat gaan? 

Deze online community is er VOOR JOU! 

Naast partner, ouder, werknemer, vriendin, familie ben jij ook een prachtig uniek mens die het WAARD is om in te investeren!

Want het gaat uiteindelijk om de band die je met jezelf hebt en opbouwt. Deze band mag zoveel liefdevoller, zachter, veiliger en vol vertrouwen. 

Jij gaat er zijn voor jezelf! 
En ik wil je door middel van mijn online community daarbij helpen! Samen groeien, Samen ontdekken, Samen leren en ontwikkelen. 

Klaar voor een nieuwe revolutie in jezelf.

THE LOVE REVOLUTION.

Je persoonlijke reis..

Ik heb zelf jaren lang mijn eigen persoonlijke ontwikkeling alleen bewandelt. Daarin als ik nu terug kijk, ben ik heel vaak in een boobie trap van mijn ego gestapt. Afleiding, angst, omleidingen, sabotage, weglopen van, niet durven gaan, blijven hangen in oude..  

Door je proces waar je in zit te delen met anderen, alleen het délen al maakt al dat er verandering komt in dat wat je wenst. Vervolgens zitten er in de groep allemaal gelijkgestemden. We begrijpen elkaar, supporten en steunen elkaar.

Dit is bijvoorbeeld iets wat ik niet in mijn eigen omgeving kende. Sommige dingen kon ik gewoon niet met mijn partner bespreken; hij leefde meer aan de oppervlakte, terwijl ik graag de diepte in ging om te zien waar iets vandaan komt. Mijn omgeving begreep mij vaak niet, waardoor ik dacht dat het aan mij lag, of ik verder ging in mijn eigen innerlijke strijd.

Online besloten Facebook groep.

Je komt in een besloten facebook groep, waar niemand dus kan lezen of zien wat jij daar deelt, behalve de mensen in de groep.

Ik zorg ervoor dat er een veilige en ontspannen setting is waar je echt helemaal jezelf mag zijn en alles kunt uiten wat er in jou leeft.
Omdat ik heb gemerkt dat het áltijd helend is wanneer je niet langer IN jezelf blijft zitten met allerlei worstelingen maar het leert dit te uiten.

Je krijgt van mij alle support die je nodig bent. Ik ben dagelijks aanwezig in de groep om op vragen en processen die gedeeld worden te reageren. Elke maand krijg je van mij een thema waar we aan gaan werken. Denk aan een mini workshop, masterclass of korte training exclusief en alleen voor mensen in deze groep die ik nergens anders deel.

En daarnaast kom ik wekelijks live om vragen te beantwoorden, of dieper op bepaalde processen in te gaan, om je te helpen herinneren aan iets of andere dingen te delen waarvan ik voel dat dat nodig is.

Hoe werkt het?

Je gaat een abonnementsvorm aan die je op ELK gewenst moment weer kunt opzetten door eenvoudigweg een mailtje te sturen. Een ticket naar je ontdekkingsreis IN jezelf. Naar De Bron. Voor jou. En toch zoveel weer Samen.

 

‘May LOVE be your guide in every moment of your life’

 

Voor slechts €33 per maand.

De School of LOVE is precies voor jou bedoeld als je:

 • Gaat voor groei en ontwikkeling.
 • Jezelf beter wil leren kennen.
 • Los wil komen uit vast zittende overtuigingen en patronen.
 • Open staat voor nieuwe informatie en energiewerk.
 • Bereid bent om je bewustzijn te gebruiken.
 • Op een fijne, ontspannen manier wil leren leven en ontwikkelen. 
 • Niet alles meer alleen wil doen, maar samen leren delen, groeien en elkaar inspireren. 
 • Jij jezelf een BOOST in (zelf)LIEFDE wil geven, VERTROUWEN & EIGENWAARDE. 
 • De mooiste versie van jezelf wil ontmoeten! 

Dit is wat je krijgt:

 • Elke week een live Q&A
 • Elke dag mag je je proces/verhaal of vraag delen. 
 • Elke dag reageer ik op uitwerkingen of vragen. Je ontvangt van mij alle support, inspiratie en verdiepende vragen om jouw bewustzijn te laten groeien. 
 • Elke maand is er een open coaching sessie in de groep! 
 • Elke maand behandel ik een thema of onderwerp waar we dieper op in gaan. 
 • Inside informatie & inzichten uit mijn privé leven die ik nergens anders deel. 
 • Een plek om altijd naar toe te kunnen gaan wanneer je vast loopt. 
 • Een groep gelijkgestemden ontmoeten, je bent niet meer alleen, we gaan het samen doen! 
 • Herkenning, inspiratie en liefdevolle sturing om jezelf te blijven ontdekken! 
 • Innerlijke bevrijding van ego beperkingen.
 • … en zoveel meer… Kom het zélf ervaren!

Dompel jezelf heerlijk onder

In thema’s als:

energie, wet van aantrekking, emoties leren voelen, bewustwording van ego en patronen, bewustzijn, zelfliefde, vertrouwen, innerlijk kind, ego structuur, spiritualiteit en nog zoveel meer.

Er is werkelijk NIETS wat je tegenhoudt, behalve je ego en haar belemmeringen.

Kom kijken, kom leren.
Proef de ervaring van het samen doen.

Vind je het niets? Dan stop je na 1 maand proberen.

Geef jezelf wel de kans om uit te testen of het wat voor je is.

 

Ik geloof er namelijk in dat juist door het SAMEN te doen we een mega rimpeling uitwerken naar de wereld toe.
Dus 2 in 1. Alles is energie.
Ik beloof dat het makkelijker voor je wordt.

Want let op: hoe vaak heb jij al geprobeerd om je gedrag te veranderen en los te komen van patronen die je niet meer dienen? En merkte je binnen no time dat je al weer terug schoot in je oude gedrag en patronen?

Een week? Een maand?

Je ego heeft daar de grootste winst bij. Dat jij maar NIET gaat veranderen.
En wanneer je de liefde in jezelf gaat activeren komt daar JUIST veel ego verkeer bij kijken.
Sabotage van je ego sluipt er zo bij in. Zonder dat je het door hebt.

En dat is nu net de kracht van deze groep. Dat we elkaar scherp kunnen houden.
Om het ego te doorzien en toch vanuit het hart de keuzes te maken die goed zijn voor JOU.
Ook al zijn ze eng, spannend of nieuw.

Jump!!!

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk. Besluit en geef jezelf de toestemming om je hart te openen en je bewustzijn te verruimen. Vanaf nu is het JOUW moment om te shinen!

Are You Ready For More?