Dankjewel voor je aanmelding!

Super leuk dat je erbij bent. Ik zie je tijdens de masterclass.

Je ontvangt gelijk een mail met alle informatie; kijk in je e-mail inbox, mocht je hem niet ontvangen hebben check dan ook je spam (ongewenste inbox). Zijn er nog vragen, mail dan naar: info@karenengelbertink.com

Alvast verder groeien?

Nu al stappen zetten om los te komen van wilskracht?

Wat heeft leven en ondernemen je vanuit wilskracht tot nu toe opgeleverd? 

Als ik deze vraag aan mijn klanten stel krijg ik vrijwel altijd het antwoord terug: 
Vooral veel zorgen, frustratie, irritatie, teleurstelling, vermoeidheid, eenzaamheid en al mijn energie! 
Ondanks alle stappen die ze gezet hebben en alle groei die er al mocht zijn,
is er nóg meer de uitwerking wat wilskracht doet met je lichaam en gevoel.

Ik weet niet hoe het nu met jou staat, maar de kans is groot dat jij dit ook met regelmaat ervaart. 

Je innerlijke groei staat gelijk aan je manier van leven, handelen en denken. 

Hoe zou het zijn wanneer jij innerlijk mag ontwaken in zachtheid. Jezelf openen in liefde. 
Jezelf te vertrouwen dat jij helemaal goed bent zoals je bent? 


Deze 4delige video serie geeft jou precies die stappen om weer te connecten met jezelf én je hart te openen. 

Zodat je kunt groeien vanuit liefde. 
Vanuit een diep vertrouwen in jezelf. 
Dat je mag leren, ontdekken en nieuwe stappen zetten vanuit een stevige verbinding met jezelf! 

Je ontwaakt! 
Je ontwaakt je innerlijke krachten. 
Je gaat jezelf zien!

Dit is wat je ontvangt:

4 video’s (opnames) 

Video 1 – weerstand. 
Door de weerstand blokkeer je je eigen stroom van energie, inspiratie en briljante ideeën. Hoe ga je met weerstond om, hoe leer je daar ONDER te kijken waarom je weerstand bied en vooral hoe ga je daar nu op een fijne manier mee om! Ik laat je het verschil voelen tussen je ego en je hart hoe je door deze weerstand heen beweegt. 

Video 2 – emotioneel helen. 
Een van de grootste struikelblokken in je innerlijk proces zijn je emoties. Emotionele ladingen die nu nog steeds impact hebben op je leven én ook nu nog jouw acties, gedachten en handelingen beïnvloeden. Voel je dat je terug wordt getrokken naar je oude patronen? Voel je je soms net weer dat kind van vroeger? Dat komt omdat we 1 belangrijk ding vergeten en dat deel ik in deze video. 

Video 3 – verlangens. 
Al je hele leven ben je bezig met 1 ding; beter worden in dat wat niet goed gaat. Van iets af proberen te komen wat niet meer fijn is. Daardoor is de kant van je ego héél goed ontwikkeld, en zijn andere delen in jou (nog) niet zo goed ontwikkeld. In deze video besteed ik aandacht aan jouw innerlijke verlangens, hoe je hier ruimte aan kunt geven en hoe dit ervoor zorgt dat de verlangens ook bij jou kunnen komen! Want daarin saboteert je ego heel veel! Ik neem je mee in het openen van een nieuw veld in jezelf! 

Video 4 – keuzes maken
Het ego heeft het liefst dat je stil staat, terug gaat naar het oude en vooral niet te veel gaat groeien, veranderen en in beweging komt. Een van de krachtigste methodes om door te groeien naar je volgende mooiste versie is het leren keuzes maken vanuit de verbinding met jezelf. In deze sessie ga ik hier dieper op in HOE je deze keuzes maakt en waar je op mag letten tijdens dit proces. 

4 krachtige video’s die jouw leven direct veranderen hoe jij met jezelf en jouw levenslessen omgaat! 
4 stappen die jou áltijd verder brengen in jouw proces,
maar vanaf nu mét gemak, liefde en zoveel meer openheid om JEZLEF te leren zien voor wie jij bent! 

Jij kunt deze online training nu eenmalig aanschaffen voor de actie prijs van 97 euro
alleen vandaag voor maar 14,95,-!

Want anderen over de training zeggen:

Ria Aalders: 
Precies wat ik nodig ben! Zo wat ben jij een heerlijk mens. 
Deze training heeft mij goed aan gezet en wel op een hele nieuwe manier. 
Echt vanuit mijn hart. Met zoveel meer zachtheid en liefde kan ik nu naar mijzelf, mijn processen en mijn leven kijken. 

 

Wendy V: 
Dag Karen, ik wil je graag laten weten dat ik het weer een leerrijke training vond.
Ik merkte voor de training dat ik weer vast kwam te zitten en dat ik veel in het ego en in weerstand zat, maar ik kwam er niet goed uit.
Dankzij de training voel ik weer ruimte, meer zachtheid en liefde en heb ik ook weer meer inzichten in mezelf gekregen en hoe ik verder kan leren om meer van mezelf te gaan ontdekken en leren om onvoorwaardelijk van mij te houden.
Ik vind dit zo krachtig. Dank je wel hiervoor! ❤️

 

Esther: 
Ik sta er nog steeds versteld van wat deze online training met mij heeft gedaan. Al zolang heb ik het gevoel dat ik vecht tegen mijzelf. Nooit heb ik begrepen hoe dit komt en waar het vandaan komt. Dankzij jouw duidelijke uitleg zijn er zoveel kwartjes gevallen! Ik voel nu al zoveel meer rust in mijzelf. Mijn innerlijke gevecht is gestopt! Daar ben ik je zo dankbaar voor want dit ervaarde ik al jaren maar kon er nooit mijn vinger op leggen. 

 

Petra Roelofs: 
Dit zou ieder mens moeten weten. Wat een opluchting om zo anders met mezelf om te mogen gaan.
Ik merk al direct verschil. Terwijl ik normaal altijd direct in de doe-stand schiet als ik aan het werk ga, voelde ik nu dankzij de oefening dat ik eerst met mezelf mocht verbinden. Ben zo benieuwd wat er nog meer mag ontstaan!