Werk met mij

Wat kan ik voor jou betekenen?

Online Training FLY - FIRST LOVE YOURSELF

Mijn nieuwste Online Training FLY – FIRST LOVE YOURSELF is nu beschikbaar! 

clear your mind

In slechts 30 dagen krijg jij alle tools waardoor jij aan het einde van de training precies weet wat jij hebt te doen met een vol hoofd. Deze praktische, laagdrempelige en makkelijk uitvoerbare training kun je volgen wanneer het jóú uitkomt en je houdt levenslang toegang tot het materiaal. 

school of love

Mega gave online (besloten) Facebook groep waar jij je vragen kunt stellen, je verhaal kunt delen, jouw inspiratie kunt delen, mag groeien, jezelf mag zijn, jezelf kunt ontwikkelen, en nog zoveel meer. Mét gelijkgestemden en met mij als coach. Er komen allerlei thema’s aan bod, mini workshops, LIVE Q&A’s, begeleiding, inspiratie, raking en zoveel meer! Alleen en exclusief in deze school of LOVE community.

1 op 1 basis traject

1 maand online coaching van mij: als bewustwordingscoach ga ik samen met jou kijken welke saboterende en blokkerende overtuigingen daar IN jou leven, wat heeft gemaakt dat het nu als een ‘probleem’ op jouw pad is gekomen en zich heeft gemanifesteerd.

1 op 1 exclusive traject

2 maanden mij als persoonlijke mentor om door te groeien naar de nieuwste en mooiste versie van jezelf.