Werk met mij

Wat kan ik voor jou betekenen?

Online Training FLY - FIRST LOVE YOURSELF

Mijn nieuwste Online Training FLY – FIRST LOVE YOURSELF is nu beschikbaar! 

Ontdek de kracht van zelfliefde

In deze training neem ik je mee om de liefde in jezelf weer te gaan zien, herkennen en openen.30 dagen lang ontvang je een e-mail van mij met daarin een video en opdracht om de kracht van Zelfliefde te ontdekken.

Learn how to feel

Ik leer je in 30 dagen al hoe jij omgaat met emoties en deze gaat los laten! 30 dagen lang ontvang je elke dag een korte en krachtige video met daarin een oefening of opdracht. Aan het einde van deze training weet je hoe je moet luisteren naar je innerlijke, authentieke zelf en hoe je emoties los kan laten en weer echt kunt ontspannen. 

clear your mind

In slechts 30 dagen krijg jij alle tools waardoor jij aan het einde van de training precies weet wat jij hebt te doen met een vol hoofd. Deze praktische, laagdrempelige en makkelijk uitvoerbare training kun je volgen wanneer het jóú uitkomt en je houdt levenslang toegang tot het materiaal. 

school of love

Mega gave online (besloten) Facebook groep waar jij je vragen kunt stellen, je verhaal kunt delen, jouw inspiratie kunt delen, mag groeien, jezelf mag zijn, jezelf kunt ontwikkelen, en nog zoveel meer. Mét gelijkgestemden en met mij als coach. Er komen allerlei thema’s aan bod, mini workshops, LIVE Q&A’s, begeleiding, inspiratie, raking en zoveel meer! Alleen en exclusief in deze school of LOVE community.

1 op 1 basis traject

1 maand online coaching van mij: als bewustwordingscoach ga ik samen met jou kijken welke saboterende en blokkerende overtuigingen daar IN jou leven, wat heeft gemaakt dat het nu als een ‘probleem’ op jouw pad is gekomen en zich heeft gemanifesteerd.

1 op 1 exclusive traject

2 maanden mij als persoonlijke mentor om door te groeien naar de nieuwste en mooiste versie van jezelf.